Inspireras av andra

Jag och min kille brukar alltid titta på Oscarsgalan. Det är så kul att se när olika stjärnor får beröm och respekt. Nu handlar en sådan tillställning inte om att ge priser till skådespelare eller filmfolk. För min del är röda mattan minst lika roligt om inte än mer spännande. Se stjärnor visa vilken klänning, kostym eller smoking de bär är roligt. Jag brukar alltid inspireras av att se Beyonce bära vissa plagg och försöka kopiera det. Naturligtvis finns en del problem med stålar, men med lite kreativitet kan sådant lösa sig på allra bästa sätt för en prisvärd peng.

Min besatthet för kändisars kläder handlar om att jag skall kunna hitta en speciell stil för min egen del. Kläder är alltid viktigt för individen även om de motsäger sig sådant. Även de som försöker se ut som en skogshuggare har en plan med sin utstyrsel. Det har verkligen lagts ner tid med att hitta rätt flannellskjorta eller ha ett burrigt skägg. Sådant tar sin lilla tid vilket är rimligt. Alla lägger ner tid och kraft på att hitta sin speciella stil.

Hur hittade jag min stil?

Det finns många individer som direkt hittar sin stil. Desto fler har en del problem med att finna plagg som passar dem. Sådant kan komma att ta tid, men för min del är resan värd ganska mycket. Det är en pågående process som alltid kommer vara utvecklande på många olika sätt. Jag är glad att min stil tillslut hittades. Tiden för att nå något sådant var dock lite längre än förhoppning. Jag fann min stil efter att ha “knarkat” glossiga livstilsmagasin där kändisar gav tips på vilken klänning som är bäst och vid vilket tillfälle. För min del var skådespelarna till stor hjälp. Om du har en förebild som säger att Marc Jacobs verkligen kan göra fina klänningar väger hens ord väldigt tungt.

Sedan är det klart att man formas av tv-serier och filmer som fokuserar på kläder samt mode. För min del har Sex and the City betytt mycket för mig och resan till en moderiktig individ. Där får vi följa dessa brudar i storstaden som försöker leva ett spännande liv med allt vad det innebär. Mode kommer alltid ha en central del i mitt liv och detta tack vare modeikoner såsom Beyonce, Audrey Hepburn och Brigitte Bardot. Det har format mig som individ men framförallt min klädstil.

One Reply to “hitta stilen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *