När det gäller att finna en stil eller uniform som passar finns en del punkter att gå efter. Jag brukar använda mig av dessa som följer:

  1. Hur känner du dig den dagen? Om jag känner mig glad, sprallig och energisk brukar jag inte klä mig i mörka färger exempelvis.

  2. Hur vill du framställa dig? Kläder är ett bra sätt att visa vilken typ av person man är. Din klädstil säger väldigt mycket om dig själv. Ta en extra funderare om hur du känner dig just idag.

  3. Finns det någon inspiration? Var inte rädd att kopiera andras stilar. Se det som ett bakverk där olika ingredienser krävs för att få till rätt innehåll.

  4. Lev ut dina fantasier och var kreativ!

Dessa delar brukar alltid jag tänka på när det är dags att pallra sig till jobbet.Jag vill ju faktiskt inte se ut som någon luffare direkt. Det är viktigt att vara snygg så en del snubbar kan kolla in en och bli intresserad. Just att se andras reaktioner är nästan halva nöjet gällande kläder. Jag vet många killar som klär sig vågat för att brudar skall kolla in dem. Alla klär upp sig för att känna sig snygga. Det går liksom inte att komma från.

Utforska stilar

Jag lever efter prylen att varje tjej eller kille inte har det så enkelt att hitta sin stil. Det kommer ta tid, men sådant får man helt enkelt hacka i sig på allra bästa sätt. Jag minns när morsan har visat hennes stil från ungdomen och den är sjukt ful i ärlighetens namn. Tillsut förstod hon att det inte går att ha axelvaddar stora som hus i sin kavaj. Men allt har sin tid. Klädstil förändras alltid och det är väldigt coolt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *